3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Futbolcu küfre kızınca...

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde Erdemirspor ile karşılaşan Zonguldakspor'un futbolcusu maç sonunda kendisine küfür eden bir taraftara kızınca cama vurarak bileğini kesti.

Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Erdemirspor ile karşılaşan Zonguldakspor maçı olaysız şekilde sona erdi. Emniyet Müdürlüğü personelinin de görev aldığı maçta taraftarlar coşkulu tezahüratta bulundu. Hakemin düdüğünü çalması ile birlikte sona eren maçı kazanmalarına rağmen futbolculara kızan Zonguldaksporlu taraftarlar kendi futbolcularına küfür etmeye başladı.

Maçın son on dakikasında oyuna giren 15 forma numaralı Mert Demircan, kendisine hakaret ve küfür eden taraftara sinirlendi. Taraftarın yanına gitmek isteyen Demircan'ı antrenörleri tutarak gitmesine izin vermedi. Sinirlenen futbolcu güçlükle sakinleştirilirken polisler de araya girerek taraftarları tribünden uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada soyunma odasına giden futbolcu koridordaki cama elini vurarak bileğini kesti.

Olayı gören antrenörler ve diğer futbolcular saha içerisinde bulunan ambulansı çağırdı. Zonguldaksporlu bir antrenör futbolcunun şah damarını kestiğini söyleyip sağlık görevlilerine müdahale etmesini istedi.

Ambulansa alınan futbolcu Mert Demircan'a ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulans hastaneye hareket etti. Olay sonrası Zonguldaksporlu yönetici görüntü almak isteyen gazetecilere tepki gösterdi. Kırık camı ve yerdeki kanları çeken gazetecilerin yanına yaklaşan yönetici görüntünün çekilmemesini istedi.
Küfür eden taraftarına kızarak bileğinden yaralanan futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken maç sonrası da futbolcuların güvenliği için 45 dakika çevre güvenliği aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 19:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 77.8.124.xxx Tarih : 28.09.2009 14:00:12

nekadar adi bir durum insanlarin coğu futbolu izlemeye deyil iclerindeki öfkeyi kini nefreti kusmaya gidiyorlar maclarda görüyor vede duyuyoruz gencecik topcu genclere golü atamadiyi icin veya topu kaptirdiyi icin ana avrat dümdüz küfürler ediliyor ayni küfürlerin o küfür eden kisinin ogluna edilse bir baba olarak acaba ne hisseder yazik hakikaten yazik insanlar macseyrederken kendilerini kaybediyorlar etraflarinda bayanlar veya kücük yasta cocuklarin olduyuna aldiris bile etmiyorlar