3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Futbolculardan arkadaş vefası!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belde Filyos Belediyesi 5 ay önce kalp krizinden vefat eden futbolcu Coşkun Koşar anısına futbol turnuvası düzenledi.

Filyos Belediye Başkanlığı tarafından kalp krizinden vefat eden futbolcu Coşkun Koşar anısına düzenlenen futbol turnuvasına 10 takım katılırken ilk karşılaşmalar başladı. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve meclis üyeleri katılırken Filyos halkı da büyük ilgi gösterdi.

Müsabakaları tertipleyen Komite Başkanı Hayrettin Arslan maçların dostluk kardeşlik havasında geçmesini istediklerini belirterek turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diledi.


Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, ”4-5 ay önce Coşkun Koşar arkadaşımız vefat etti. Bizde bunun anısına Belediye ve Meclis üyelerimiz Hayrettin Arslan Mehmet kumpas bu işe ön ayak oldular. Coşkun Koşar’ın anısına bir turnuva düzenledik. Bizde Belediye olarak arkadaşlarımıza gereken yardımları yaptık Filyos’ta dostluk ve barışı göstermek için 10 tane takım turnuvaya katıldı. Bu takımlar maçlara başladı, inşallah barış dostluk kardeşlik içinde geçer beldemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 12:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?