6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Gazetecilerden ‘hayırlı olsun’ ziyareti

GAZETECİLERDEN İSMAİL BAŞ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Alaplı ilçesinde görev yapan Yerel Gazete temsilcileri İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü İsmail Baş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde görev yapan Yerel Gazete temsilcileri İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü İsmail Baş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. İbrahim Doğan Bostancı ve Hasan Haşıl, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan İsmail Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Posta67 Gazetesi sahibi İbrahim Doğan Bostancı İlçede yerel basın olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile tam bir dayanışma içinde çalışmalar yaptıklarını belirterek aynı İşbirliği ve dayanışma içersinde çalışmaların süreceğini dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ta yaptığı konuşmada Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Gazetecilerimiz halkımıza özellikle toplumsal konularda ve olaylarda her türlü bilgi akışını sağlamak amacıyla gece-gündüz demeden her türlü şartlarda, bazen canı pahasına fedakarlık örneği göstererek sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görevlerini yerine getirmektedirler. İlçede Emniyet Müdürlüğü olarak sizlerle tam bir uyum ve dayanışma içerisinde çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 10:33:04
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 14:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?