3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gazetecilik ödülleri sahiplerini bulacak

Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Karaelmas Gazetecilik Başarı Ödülleri yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek.

Törene, çok sayıda gazeteci katılacak.
Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl 3.sü yapılan Karaelmas Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması’nda dereceye girenlerin ödülleri 18 Ekim Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak törenle teslim edilecek.

Törende bu yıl ilk kez gazetelerin mutfağından yetişip, halen yazarlık-muhabirlik kadrolarında bulunanlara da özel ödül verecek. Kurulduğu günden bu yana, meslek içi eğitim başta olmak üzere,çeşitli çalışmalarıyla beğeni toplayan ve sıkça adından söz ettiren Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin ödül törenine, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Turgay Olcayto, Milliyet Gazetesi Yazarı Nail Güreli, Milliyet Gazetesi Yazarı Fikret Bila, Dış İşleri eski Bakanı ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mümtaz Soysal, Parlamento Muhabirleri Derneği(PMD) Başkanı Göksel Bozkurt, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurçay Türkoğlu, Gazeteci Tümer Argın, Türkiye Yazarlar Sendikası Yönetim Kurulu üyesi Şener Gökçe, NTV Haber Kamera Şefi Mesut Dengibilgin, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aykut Küçükkaya, Kanal Türk Muhabiri Levent Öztürk, FOX TV Muhabiri Kemal Aktaş’ın yanı sıra, yaygın medyada görev yapan gazeteciler ile yıllar önce Zonguldak’ta gazetecilik yapıp halen İstanbul, Ankara ve çeşitli illerde gazete ve televizyonlarda mesleğini sürdüren çok sayıda kişinin törene katılması bekleniyor. Törene katılanlara Gazeteci Harun Ersoy’un 37 yıllık arşivinden fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi açılışı yapılarak, gelen konuklara sergi gezdirilecek. Demir Medya Genel Koordinatörü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Harun Ersoy’un Tekel Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışı ise ödül törenin hemen ardından gerçekleştirilecek.


Şölen havasında düzenlenmesi planlanan tören ve etkinliklerle ilgili açıklama yapan Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, törene Zonguldak il merkezinde ve ilçelerinde görev yapan tüm gazeteciler ile bürokrat, siyasetçi, sendikacı, dernek ve oda temsilcilerini davet ettiklerini kaydetti. Tüm vatandaşları da etkinliklere davet eden yöneticiler, “Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak, gerek meslek içi eğitim başta olmak üzere gerekse Zonguldak’ın genel sorunlarının çözümü konularında önemli çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz. Bu yıl 3’ncüsünü gerçekleştireceğimiz “Karaelmas Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması” ödül töreni de bunun göstergesidir. Başta gazeteciler olmak üzere, bürokrat, siyasetçi, dernek, oda temsilcilerini ve tüm vatandaşları aramızda görmek isityoruz” dedi

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 17:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?