3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gecikan ambulans koşuyu da geciktirdi

Zonguldak’ta düzenlenen yol koşusunda görevlendirilen ambulansın geç gelmesi nedeniyle koşu 1 saat geç başlatıldı.


Zonguldak Atletizm İl Temsilciliği tarafından Fener Parkuru’nda Erdanay Yol Koşusu düzenlendi. Koşuya il merkezi, ilçe ve beldelerinden olmak üzere ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencileri katıldı. Koşu için Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından biri sporculara öncü olmak üzere bir polis aracı ve bir de motosikletli polis memuru zamanında alanda görevlendirildi. Saat 10.00’da başlaması gereken koşu ambulansın geç gelmesi nedeniyle 11.00’de başladı.
Bir saat gecikmeli olarak başlayan koşu sporcuların parkuru tamamlamasının ardından Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda madalya töreni düzenlendi. Törende konuşma yapan Can Polat Pamay, ambulansın geç gelmesi nedeniyle yarışın 1 saat geç başlamasına tepki gösterdi. Pamay, “Ambulansın geç gelmesi yarışı 1 saat geç başlamasına neden oldu. Buraya uzaktan gelen öğrenciler var. Yarış saat 10.00’da diye buraya gelip 1 saat beklediler. Aslında hata bizde. Öğrenciler ambulansın gelmesini bekledi. Ama iyi yarış çıktı. Öğrencilere başarılar diliyorum” diye konuştu.


Madalya töreninin ardından sporcular ve görevliler hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 18:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dursun basançelebi IP: 85.110.67.xxx Tarih : 3.12.2008 02:49:08

neden bu ülkede sağlık çalışanlarının hiç dostu yok ambulans geç geldi polis ekipleri zamanında geldi kıyaslamaya bakar mısın