6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Gelin-damat nikaha TIR'la geldi

GELİN VE DAMAT NİKAHA TIRLA GELDİ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde dünya evine giren Murat Kılıç (24) ve Özlem Kaya (21)) TIR’ı süsleyip gelin arabası yaptı. Nikah’a da TIR’la gelen çift davetlilerin şaşkın bakışları arasında nikah masasına oturdu.

Alaplı ilçesinde iş adamı Hüseyin Rüştü Kılıç’ın oğlu Murat Kılıç, Özlem Kaya ile dünya evine girdi. Gelin arabası olarak ağabeyi Mehmet Kılıç’a ait olan TIR’ı seçen Murat Kılıç ve Özlem Kaya ilçede bir ilke de imza atmış oldu.

Damat Murat Kılıç, ”TIR’ı gelin arabası olarak süsletip nikaha gelmek en büyük hayalimdi. Herkes gibi arabayı süsletmek yerine TIR’ı gelin arabası yapmak istedim. İlçede bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Eşim de bu konuda benimle aynı fikri paylaştı. Dorsesiz Tır’ı süslettikten sonra ilçede şehir turu atarak kız almaya gittim. Kız aldıktan sonra da nikaha geldik. Davetlilerin şaşkın bakışları ise görülmeye değerdi” dedi.

TIR’ı gelin arabası yapma fikrinin eşinden çıktığını söyleyen Özlem Kaya, “Murat, böyle bir şey düşündüğünü söyledi ben de kabul ettim. Murat’ın ağabeyi Mehmet Kılıç’a ait TIR’ı süsleyerek gelin arabası yaptık” diye konuştu.

Murat Kılıç’ın babası iş adamı Hüseyin Rüştü Kılıç ise “İlçemizde genelde gelin arabası olarak otomobil kullanılıyor. Gençler değişiklik olsun diye TIR’a binmek, heyecan yaşamak istemişler” diye konuştu. Düğüne AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Sosyal İlişkiler Başkanı Yıldız Dervişoğlu ve davetliler katıldı.

GELİN VE DAMAT NİKAHA TIRLA GELDİ
GELİN VE DAMAT NİKAHA TIRLA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 11:41:00
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 11:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yavuz yılmaz IP: 85.119.66.xxx Tarih : 25.10.2010 12:28:11

slm murat kardeşim bize gelin arabası yerıni TIRısuslucem dedin dunyada bir ilki gercekleştirdin