3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Geline çile çektirdiler

Zonguldak Fatih İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni 28 yaşındaki Yasemin Yanaz ile Kozlu Beldesi'nde dekorasyon işi yapan aynı yaştaki İsmail Taşcı, sahil kenarında bulunan düğünün yapılacağı Deniz Külübü'ne balıkçı teknesiyle geldi. Gelin, balıkçı teknesine binerken ve inerken zor durumda kaldı.

İsmail Taşcı ile Yasemin Yanaz, gelin arabasıyla Kozlu Beldesi'nden kent merkezine geldi.

Gelin ve damat, Zonguldak Limanı'nda kendilerini bekleyen ‘Cansın Akın' isimli balıkçı teknesine binerek liman turu attıktan sonra düğünün yapılacağı yaklaşık 1 mil mesafedeki Deniz Kulübü'ne gitti. Davul-zurna eşliğinde köçeklerin oyunlarıyla teknede hoşça vakit geçiren çift tekneyle giderken güneşin batışını izleyerek romantik seyahat geçirdi. Gelin ve damat yaklaşık yarım saatlik tekne gezisinden sonra Deniz Külübü'ne ulaştı. Yasemin Yanaz, gelinliği ile balıkçı teknesine binerken ve inerken zorlandı. Yasemin Yanaz, Deniz Külübü’nün önüne gelindiğinde damadın ve yaklaşık 5 akrabasının yardımıyla güçlükle tekneden inebildi. 

Eşinin isteğini kıramadığı için tekneye bindiğini belirten Yasemin Yanaz, “Eşim bana ‘Düğün salonuna tekneyle gidelim mi?' teklifinde bulundu. Önce şaşırdım, sonra romantizm olur diye kabul ettim” dedi.

İsmail Taşcı ise, Yasemin Yanaz'ın teklifi karşısında şaşırdığını, daha sonra ikna olduğunu anlatırken, “Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anı oldu” diye konuştu. Yasemin- İsmail Taşcı çifti, düğün boyunca sık sık dans etti, davetlilerle halay çekti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 14:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?