3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Genç girişimcilerden protokole ziyaret

Zonguldak ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde kurulan İl genç Girişimciler Kurulu protokolü ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Zonguldak TSO bünyesinde kurulan Merkez ilçe ile Ereğli, Devrek, Çaycuma, Alaplı ilçelerinde ki 20 genç işadamının katılımı ile oluşan İl Genç Girişimciler Kurulu Vali Erdal Ata, Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ı makamında ziyaret etti. İlk önce Vali Erdal Ata'yı ziyaret eden İl Genç Girişimciler Kurulu, Vali Ata'ya bilgiler verdi.

Zonguldak Valisi Erdal Ata, İl Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin bir araya gelmesinin Zonguldak adına sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti. Vali Ata, “Sizlerin Zonguldak sorunları hakkındaki görüşleriniz ve yapacağınız çalışmalar çok önemli ilerleyen günlerde bir araya gelip bu sorunları tartışabiliriz” dedi.


İl Genç Girişimciler Kurulu daha sonra Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ı ziyaret etti. Kurul Başkanı Harun Demir, kurulun 7 gün önce kurulduğunu, yapılacak çalışmalarda Zonguldak protokolünün ve sivil toplum örgütlerinin desteğini beklediklerini vurgulayarak ziyaretlerin çalışmalara başlamadan önce tanışma amacını taşıdığını söyledi.
İl Genç Girişimciler Kurulu protokol ziyaretlerinin ardından, USİGEM Müdürü Kemal Büyükgüzel'i ziyaret etti.

İha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 19:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?