3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Genç TEMA'cılara sinevizyon gösterisi

Zonguldak TEMA temsilciliği, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi TEMA başkanı ve üyeleri tarafından Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini bilgilendirme amaçlı sinevizyon gösterisi düzenlendi.

Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda düzenlenen sinevizyon gösterisine yaklaşık olarak 200 öğrenci ile öğretmenleri katıldı. Düzenlenen toplantıda, TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan ve ZKÜ TEMA'cılar Başkanı Kıvılcım Keleş yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Berran Aydan Zonguldak'ta, bilgilendirme amaçlı toplantılar düzenleyeceklerini belirtti. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi TEMA Başkanı Kıvılcım Keleş, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Keleş, “Şimdi başkanlığını benim yaptığım bu genç TEMA bölümünde ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde çok güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları ileride sizin yapacağınızı inanıyorum. Yılda 2 kez, genellikle Kasım aylarında bizim gibi genç başkanlar bir araya gelerek toplantılar düzenleyerek TEMA'nın sorunları hakkında tartışıyoruz ve sorunları çözmeye çalışarak güzel işler başarıyoruz” dedi.

Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden bir grup, toplantı sonrasında ellerindeki fidanları okullarındaki bahçelerine dikti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 18:09:48
Güncelleme :6 Mart 2008 Perşembe 18:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?