3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gençler türkü gecesinde buluştu

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları üyeleri gerçekleştirilen türkü gecesinde buluştu.


AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları tarafından Deniz Kulübü’nde Türkü ve Dayanışma Gecesi düzenlendi. Geceye, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arife Dereli, Belediye Meclis Üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Gecede konuşan Murat Kulaç, türkü gecesini geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini belirtti. Bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kulaç, “Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz türkü gecesinde sizleri görmekten mutluluk duyuyorum. Bu bir gövde gösterisi değildir. Birlik ve beraberliğimizin en güzel en anlamlı ifadesidir” dedi.
Ardından kürsüye gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2011 seçimlerine hep birlikte devam edeceklerini belirten Şahin şöyle dedi:
“Bugün burada çok güzel bir çalışma günü geçirdik. Çok kısa bir geçmiş içerisinde yoğun bir çalışma sürecini atlattık. Sizlerin çok değerli katkıları alnımızın akı ile bu süreçten çıktık. Bütün mahalle, belde ilçe teşkilatlarımızı daha etkin hale getirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemiz ve partimiz için çok önemli bir değere sahip olan 2011 seçimleri için çalışmalarımıza hep beraber devam edeceğiz. AK parti ülkemizdeki diğer siyasi partilerden gençliğe verdiği değer nedeniyle ayrılan bir partidir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız gençliğe çok önem veriyor. Bu diğer siyasi partiler gibi sadece lafta kalmıyor. Gençlere aktif siyasette de çok önemli bir değer veriyor. Çok yakın bir süre içerisinde hepimiz çok daha büyük sorumluluklara çok daha ağır görevlere geleceğiz. Bizim için önemli olan şu an içerisinde bulunduğumuz yapı içerisinde gücümüzü birikimimizi ve tecrübemizi geliştirerek bizleri bekleyen daha ağır görevlere kendimizi hazırlamak, yetiştirmek ve ülkemizin geleceğine damga vuracak gençler olarak kendimizi bu günlere hazırlamaktır. Hem kişisel hem de teşkilatçılık birikimimizi güçlendirerek kendimizi daha ağır daha büyük görevlere hazırlamalıyız.”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise Başbakan’ın gençlere verdiği öneme değindi. Türkmen, “Bizim partinin görevi gençliği sadece slogan atmak, bayrak astırmak ve sokakta bağırtmak değildir. Bir önceki AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı kardeşimiz bu gün Antalya Kepez’in Belediye Başkanı. Zonguldak’ta AK Parti’nin kurucu il başkanı olarak bu görevi aldığım zaman ilk özürlüler başkanı olan bir kardeşim vardı. O zamanlar sadece 800 özürlü üyemiz vardı. AK Parti’ye, yöresine hizmet etmiş olan herkese teşekkür ediyoruz. İlk kuruluşta Genel Başkanımız bir şey söylüyor. Başbakanımız Tayyip Erdoğan, ‘Bu partiyi millet kurmuştur. Biz tabelasını asmışız’ diyor. İkinci seçim geliyor, ‘Karar da söz de milletindir’ diyor. Türkiye gelişiyor, demokrasi gelişiyor. Genel Başkanımız hep ‘millet, millet, millet’ diyor. İşte siz gençler de o kültürle, o sevgiyle gelecekte teslim alacağınız bu mirası doğru yerlere taşıma adına, hiçbir şey beklemeden, başka bir gayesi olmadan, ülkesi adına çalışan, ortak aklı kullanabilen insanlar olarak yetişiyorsunuz” diye konuştu.
Gece, konuşmaların ardından devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 13:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?