3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gençlik yürüyüşü ilgi görmedi

Zonguldak’ta 15-21 Gençlik Haftası nedeniyle kent merkezindeki Fevkani köprüsü üzerinden Valilik önüne kadar yürüyüş gerçekleştirildi.Yürüyüşe katılımın az olması dikkat çekti.


15-21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi. Valilik Binası önünde son bulan yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç tarafından çelenk konuldu. Törene, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, İl Gençlik Spor Şube Müdürü Ayhan Taşkın ile az sayıda öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, gençlerin geleceğin güvencesi olduğunu ve gençleri en iyi şekilde yetiştirilmesinin en önemli görevlerden olduğunu ifade etti. Aylanç, “Gençlik Haftamızı kutlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Gençliğimiz bizim geleceğimizin güvencesi ve teminatıdır.

Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi devletin en önemli görevlerindendir. Gençlerimizin iyi bir birey olmaları için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmalıyız. Gençlik haftası bizim için en önemli haftalardan biridir. Tüm herkesin gençlik haftasını kutluyorum” dedi.
Konuşmanın ardından tören sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 15:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?