3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Genel sekreterler buluştu

GENEL SEKRETERLER BULUŞTU

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında Genel Sekreterler Çınar Otel’de bir araya geldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşlarının Olağan Genel Kurul Toplantılarında Yapılacak İş ve İşlemler ile Meslek İçi Eğitim Semineri Başkanların ve Genel Sekreterlerin katılımı ile Devrek Çınar Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen Bilgilendirme Toplantısına (TESK) Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Teşkilat ve İlgili Kuruluşlar Müdürü Nevin Dağ, Muhasebe Müdürü Soner Bektaş, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun, Devrek Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan Keklikoğlu, Devrek Şoförler ve Otomobilciler Başkanı İsmail Akpınar, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri İsmet Akdemir ve davetli Genel Sekreterler katıldı.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı 30 Genel Sekreterin buluştuğu Eğitim İçi Seminerde, 2010 yılında yapılacak olan seçimlerle ilgili Genel Sekreterlere çeşitli bilgiler verildi. Düzenlenen toplantıda konuşan Zonguldak Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun şunları söyledi:

“Her yıl rutin olarak gerçekleştirdiğimiz Eğitim İçi Bilgilendirme Toplantısını bu yılda Devrek Çınar Otel’de düzenledik. Bizlere ev sahipliği yapan Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu toplantının kurumumuz adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

GENEL SEKRETERLER BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 15:00:04
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 16:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?