3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS, terörü lanetledi

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Karakolu'nda 15 askerimizin şehit düştüğü hain saldırıyı lanetledi.


Zonguldak'ta, GMİS Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Genel Başkan Ramazan Denizer, "Saldırıyı gerçekleştirenler, döktükleri kanın ve akıttıkları gözyaşının hesabını er ya da geç ama mutlaka vereceklerdir" dedi. Saldırıda 15 askeri şehit vermenin büyük üzüntüsü içerisinde olduklarını söyleyen Denizer, açıklamasında şunları söyledi: "4 Ekim 2008 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütünce gerçekleştirilen hain saldırıda 15 askerimizi şehit vermenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Kafkaslar, Balkanlar ve Orta Doğu gibi dünyanın en yoğun sorunlarının ve çatışmalarının yaşandığı bir bölgenin en güçlü ülkesi konumdaki ülkemize yönelik bu hain saldırı halkımızın huzurunu bozmayı amaçlamaktadır." Hain terör örgütü ve işbirlikçisi iç ve dış güçlerin ülkemizin gücünü kırmayı hedeflediğini anlatan Denizer, açıklamasına şöyle devam etti: "Terörün acımasızlığını, insanlık dışı vahşet ve şiddet isteğini ortaya koyan bu saldırı, terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Türkiye'ye karşı oynanan bu oyunlar ve hain saldırılar asla hedefine ulaşamayacak ve saldırıyı gerçekleştirenler döktükleri kan ve akıttıkları gözyaşının hesabını er ya da geç ama mutlaka vereceklerdir."


Ulusumuzun saldırıda verdiği şehitlerin ardından gözyaşı döktüğünü ancak devletinin terörün üstesinden geleceğine olan inancı ve güvenciyle dimdik ayakta olduğunu anlatan Denizer, sözlerini şöyle tamamladı: "Gün, birlik ve beraberlik içinde teröre karşı kenetlenme günüdür. Biz barış için, kardeşlik için, dostluk için ve aydınlık bir Türkiye için dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Düzenlenen hain saldırıyı lanetliyor, nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, acılarını yürekten paylaşıyoruz."

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 15:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?