3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS Genel Başkanı'nın mutlu günü

Zonguldak GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer'in kızı dünya evine girdi.


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer ile Pakize Denizer'in kızı Açelya, 23 Ağustos 2008 tarihinde Ankara Gölbaşı'nda bulunan Pembe Köşk Balo Salonu'nda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Onur ve Açelya'nın düğün törenine eşi Saime Toptan ile birlikte katılan TBMM Başkanı Köksal Toptan, genç çiftlerin nikah şahitliğini yaptı. Gölbaşı Belediye Başkanı Nasır Haşlak'ın kıydığı nikah sonrasında evlilik cüzdanını Açelya'ya teslim eden Toptan, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu. Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu ve Türk-İş'e bağlı bazı sendikaların genel merkez yöneticilerinin de katıldığı düğün törenine Zonguldak'tan da çok sayıda davetli katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve partinin ilçe yöneticileri, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Beycuma-Karaman Derneği Başkanı Hasan Yaman, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Çekirdekçi, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Terzi ve Nazmi Öksüz, Türk Hava Kurumu Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Demirel, GMİS Genel Merkez ve Şubeler Yöneticileri ile çok sayıda işyeri temsilcisi ve GMİS Personeli de düğüne katılanlar arasındaydı.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 17:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?