3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS'de devir teslim

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 5. Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından Genel Başkanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi.


29 Kasım 2009 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağanüstü Genel Kurul’da Genel Başkanlığa seçilen Ramis Muslu, görevi Ramazan Denizer’den devraldı. Genel Kurulun ardından sabah saatlerinde ilk kez sendika genel merkezine gelen GMİS’in yeni Genel Başkanı Ramis Muslu, sendika girişinde çalışanlarca çiçeklerle karşılandı. Personele teşekkür eden Muslu, ardından makamına geçerek yönetime seçilen arkadaşlarıyla bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı İsmet Demirhan, Genel Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz, Genel Sekreter Taci Aklaya, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Osman Tutkun ve Karadon Şube Başkanı Ahmet Demirci’nin karşıladığı Genel Başkan Muslu, yöneticilerle bir süre sohbet etti.


DENİZER GÖREVİ DEVRETTİ
Eski Genel Başkan Ramazan Denizer de öğle saatlerinde Sendika Genel Merkezi’ne gelerek görevi Yeni Genel Başkan Ramis Muslu’ya devretti. Devir-teslim töreninde Muslu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları İsmet Demirhan ile Dursun Oğuz, Genel Sekreter Taci Aklaya, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Osman Tutkun hazır bulundu. Samimi bir havada geçen devir-teslim töreninde Yönetim Karar Defterini, Ramis Muslu’ya teslim eden Ramazan Denizer, Muslu’yu ve yönetime seçilenleri tek tek kutladı. Görevi devralan Muslu, “Genel Başkanımız Ramazan Denizer’e çok teşekkür ediyoruz. Görevde devamlılık esastır. Bu görevlerde daha önce ağabeylerimiz bulundular görevlerini yaptılar. Dün Ramazan Denizer vardı, bugün biz varız, yarın ise başka arkadaşlarımız görevi devralacaklar. Bizim amacımız Sendikamızı daha yukarılara taşımak, maden işçisine, ülkemize, Zonguldak’a ve sendikaya en iyi hizmeti verebilmektir. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Genel Başkanımız Ramazan Denizer’e tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.


Görevi devreden Ramazan Denizer de, “Bu bir demokratik yarıştı. Yeni seçilen arkadaşıma ve yönetimine başarılar diliyorum. Delegenin verdiği karara herkes saygı duymak zorunda. Göreve onlar getirir, onlar görevden alır. Bu sendika maden işçisinin. Başarılar diliyorum” dedi.


Genel Başkan Ramis Muslu, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ramazan Denizer’i Sendika önünden uğurladı. GMİS’te düzenlenen törenlere Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle şehir dışında bulunması nedeniyle katılamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra IP: 88.235.245.xxx Tarih : 5.12.2008 20:03:27

bence yeni gelen başkan hiçbirzaman ramazan denizerini yerini tutamaz ne ramis muslu nede başkası ramazan denizer gibi başarılı olamaz ben ramazan denizeri İYİ bilirim