3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS'den Sağlık Müdürü'ne ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak İl Sağlık Müdürü'nü ziyaret etti. 

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Öner Güner'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, sağlık hizmetlerinin, dolayısıyla hastanelerin maden işçilerinin günlük yaşamında önemli bir yeri olduğunu belirterek daha iyi bir hizmet için GMİS olarak her zaman duyarlı davrandıklarını ve üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirtti. Geçmişte görev yapanlara da teşekkür eden Denizer, “Zonguldak bizim. Kimimiz seçimle, kimimiz atanarak göreve geliyoruz. Önemli olan daha iyi hizmet etmek. Kamusal sorumluluk taşıyanlar uyum içinde çalışırlarsa daha başarılı olurlar. Mevkiler, makamlar geçici, bu dünyada da geçiciyiz. İnsan sevgisiyle çalışmak önemli. Biz size başarılar diliyor, GMİS olarak üzerimize düşeni yapacağımızı belirtiyoruz” dedi. 

İl Sağlık Müdürü Öner Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek geçmişte görev yapanlara teşekkür etti. Güner, “Amacımız daha iyi hizmet etmek. Her şeyin telafisi mümkün ama sağlık hizmetinde bu mümkün olmuyor. Anında görev yapmak, zamana karşı ve ciddi çalışmak gerekiyor” dedi. 

Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilat Sekreteri Ramis Muslu ve Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş da hazır bulundu.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 13:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?