3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS'e ziyaretler sürüyor

Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) kutlama ziyaretleri sürüyor.


GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu’yu ziyaret eden Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, SP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Sivri, SP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Karahasan, A Tıp Merkezi Müdürü Hasan Sağlam ile Dr. Vecdi Bayramoğlu, Uğur Fen Dersanesi Kurucusu Ali Haydar Sungur başarı diledi. Ziyaretlerde GMİS Genel Merkez Yöneticileri şubeler yöneticileri de hazır bulundu. Saadet Partisi (SP) İl Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Sivri, GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu’yu ve yeni yönetim kurulunu kutladıklarını belirterek, “Tabanın isteği ile Genel Başkanlık görevine seçildiniz.

Sizin ve ekibinizin Zonguldak’a ve bölgeye önemli hizmetlerde bulunacağınıza yürekten inanıyoruz. Ülkemizin Genel Maden iş Sendikası’na ihtiyacı var. Çünkü enerji kaynaklarının değerlendirilmesine büyük ihtiyaç duyuyoruz. Sizlerin öncülüğünde TTK’nın eski günlerine döndürülmesi gerekiyor” dedi.


GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zonguldak’ın her kesimiyle omuz omuza vererek sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 12:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?