3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS'e ziyaretler

Zonguldak eski milletvekili ve Saadet Partisi (SP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Necmettin Aydın, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı ziyaret ederek GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu ile görüştü.


Ziyarette GMİS Genel Merkez Yöneticileri ile SP İl ve İlçe yöneticileri de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Aydın, “Zonguldak’ın önemi insanlık var oldukça sürecektir. Önümüzdeki süreçte bu önem daha da artacaktır.


Genel Maden İşçileri Sendikası, Zonguldak için çok önemli bir kurum. Madencilik sektöründe insan hayatının her an tehlikeli olduğu bir sektörde çalışanların haklarının korunması yönünde gösterdiğiniz mücadele çok önemli bir mücadele. Başarı diliyorum. Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak halkımız teveccüh gösterir de bu görevi bize verirse, Zonguldak ile ilgili önemli projelerimizi hayata geçireceğiz. Zonguldak’ı Türkiye’nin ilk 3 kentinden biri haline getireceğiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu da, “Sizleri sendikamızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Geçmişte milletvekilliği döneminde Zonguldak’a hizmetlerde bulundunuz.
Sendikamız, öncü görevleri bulunan bir kurum. Bu nedenle sendikamızı yeniden yapılandırmak, eski günlerine geri döndürebilmek için yönetim kurullarımız olarak çalışmalar yapıyoruz. Zonguldak’ın tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütleriyle omuz omuza çalışmak durumundayız. Hepimizin ortak hedefi Zonguldak’ı ve bölgemizi hak ettiği düzeye elbirliği ile çıkarmaktır. Size belediye başkanlığı seçimlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan da Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 22:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?