3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

GMİS'ndan Başhekime ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer ve Genel Merkez Yönetimi, göreve yeni atanan Atatürk Devlet Hastanesi (ADH) Başhekimi Dr. Kazım Sarıcı'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Zyarette GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer'in yanı sıra GMİS Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, Genel Sekreter Mustafa Dağlıoğlu, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş ile GMİS ADH Temsilcisi Seyhan Baş'da hazır bulundu. Sarıcı'ya yeni görevinde başarı dileklerini ileten GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, “Hastanemizdeki kan değişiminin Atatürk Devlet Hastanesi'nin Zonguldak'a daha iyi hizmet etmesini sağlayacağına inanıyoruz. 
Görevi devreden arkadaşlarımıza da hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Bizler Genel Maden İşçileri Sendikası olarak, emeklilerimize ve çalışanlarımıza ADH'nın büyük hizmet ettiğini biliyoruz. Sizin gençliğiniz ve dinamizminizle bu hizmetleri daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz. GMİS olarak biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız ve her zaman sizin ve hastanemizin yanındayız” dedi. 

Maden işçilerine hizmet edebilmek ve hastanenin hizmetlerini kolaylaştırabilmek amacıyla sendikalarının hastane temsilciliğinin bulunduğunu belirten GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, bir ay içinde yaklaşık 66 maden işçisinin kazalı olarak hastaneye geldiğini belirterek onların ihtiyaçlarının karşılanmasında ve işlemlerinin yürütülmesinde hizmet ettiklerini ve bu hizmeti sürdürmek istediklerini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ADH Başhekimi Dr. Kazım Sarıcı, gönüllülük hizmetlerinin takdir edilen hizmetler olduğunu belirtti. Sarıcı, “Bizim işimiz insanla. Kurumsal anlamda bunu bütün şehrin hizmetini yaymak da çok anlamlı. Bu her hekimin görevi ama idareci olarak bu görevi yerine getirmek de çok önemli ve sorumluluğu arttırıyor. Biz devraldığımız bayrağı bir yerden bir başka yere kadar taşımakla görevliyiz. Umarım iyi şeyler yapmak bizlere de nasip olur” dedi. 

GMİS Heyeti ziyaretin ardından hastanenin hasta odalarına alınması planlanan ve hastaların daha konforlu ortamlarda tedavi olmalarını sağlayacağı belirtilen malzemeleri de inceleyerek ADH Müdür Yardımcısı Yaşar Karaman'dan bilgi aldılar.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 11:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?