3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gökçebeyspor,ilk galibiyetini aldı

Zonguldak’ta 1'nci Amatör lig Çaycuma grubunda mücadele eden Gökçebeyspor, grubundaki lideri yenerek ilk galibiyetini aldı.


Gökçebeyspor futbol takımı lider Veliköyspor’u yenerek gruptaki ilk galibiyetini alırken bundan sonrada üst sıralar için oynayacağı kaydedildi.

 

Takımın Genel kaptanı Ali Gücük tüm Gökçebey halkını özellikle esnaf işadamı ve belediyenin takımlarına sahip çıkmalarını istedi.Genel kaptan Gücük, “İlk galibiyetimizi aldık. 5 maçımıza çıktık bir galibiyetimiz bir beraberliğimiz 3 mağlubiyetimiz var. Bundan sonraki maçlarımızı almaya amaçlıyoruz toplu bir şekilde çalışamadığımız için başarılı olamadık şansımızda yardım etmedi yöremiz takımımıza duyarsız kalıyor. Bize ‘sizin iş adamlarınız var sizin süper amatör ligde olmanız lazım.’ diyorlar. Ama biz 1.amatöre zor çıktık. Burada tutunmaya çalışıyoruz belediye başkanımızın yardımı da olmasa işimiz zor. Esnaflardan istediğimiz yardımı göremiyoruz. Taraftarımız maçlarımızı yabancı bir takım izliyor, maç seyrediyorlar canı yürekten takımımıza sahip çıkan yok. Sezon başında esnaftan yardım aldık, birde belediye başkanımız yardımcı olarak lisans işlemlerini yaptırdık. Malzemelerimizi aldık futbolcularımızda hiçbir karşılık beklemeksizin oynuyorlar.İlk defa futbolcularımıza belediye başkanımızın sayesinde yemek verdik. Yenildiğimiz zaman futbolcularımızın yüzüne bakan yok, sahadan dağılıyorlar. Takımımızın düzeldiğini gördüm bundan sonra amacımız üst sıralara tırmanmak. Taraftarımızın ve iş adamlarımızın Gökçebeyspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 12:28:39
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 12:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?