3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca: yeni bir şehir doğacak

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerine Ontemmuz ve Birlik Mahallesi'nden devam etti.


AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı ve mevcut Zonguldak Belediye Başkanı olan Secaattin Gonca, partililerle birlikte 29 Mart 2009 Yerel Seçimi için bir süre önce başladığı gezilerine Ontemmuz ve Birlik Mahallesi ile devam etti. Mahallelerdeki kıraathaneleri gezip mahalleli ile sohbet eden Gonca, "Dürüstlükten taviz vermeden emaneti 5 yıl daha istiyoruz. Çalışmalarımızla yeni bir şehir doğacak" dedi.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, 5 yıl başkanlık döneminde hayata geçirilen projeleri ve devam edilecek olan projeleri sıraladı. Yaklaşık 10 gün önce Belediye Başkanlığı için adaylığının açıklandığını söyleyen Gonca, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştığını da sözlerine ekledi. Vatandaşlarla iyi ve kötü günlerde bir arada olduklarını ve olmaya çalışacaklarını dile getiren Secaattin Gonca, dürüstlükten taviz vermeden 5 yıl daha destek istediklerine belirtti.
Bu güne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Secaattin Gonca şöyle konuştu:


"Geriye dönüp baktığımızda yarım asırlık çöp döküm alanı bulunduğu alandan kaldırıldı. İstanbul Parkı, çevre yolu, viyadüklü yolu ve son olarak da dere üstünü kapatıyoruz. Dere üstünü kapatma çalışmasındaki amacımız Gazipaşa Caddesi'ni trafiğe kapatmak. Tekel Binası'nı bir an önce kamulaştırıp ardından binayı yıkarak meydan oluşturmak için çalışmalara hız verdik. Şehrin meydana ihtiyacı var. Lavuar alanı bu dönem planlanıyor. Bu çalışmalarla bir şehir doğacak. Lavuar alanının bulunduğu bölgeye gençlik ve kültür merkezi olacak. Minibüs durakları ve giysi pazarı yeniden planlanacak. Bizler iyi ve kötü günlerde birlikte olmaya çalıştık ve olacağız. İnsan olduğumuz için bunları yapıyoruz. Dürüstlükten taviz vermeden şu anda bizdeki emaneti bir 5 yıl daha sizlerin destekleri ile istiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 14:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?