3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca cansız mankenden oy istedi

Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak parti Zonguldak belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca, esnaf gezisinde seçmen zannettiği cansız mankenden bile oy aldı


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, belediye meclis üyeleri ve gençlik kolları ile birlikte seçim gezilerini sürdürüyor. Zonguldak İstasyon Caddesi’nde bulunan esnafları tek tek gezerek, çalışmalarını anlatan Gonca, görüştüğü kişilerden destek istedi. Bir konfeksiyon ve giyim mağazasına önüne gelen Gonca, mağaza önünde bulunan cansız mankeni de insan zannederek elini uzattı.

Cansız manken olduğunun sonradan farkına varan Gonca, yanındakilere durumu çaktırmamak için mankenle konuşup, espriler yapmaya başladı. Cansız mankenden de oy isteyen Gonca, mağazanın içerisinde cansız manken görmesi üzerine de, “Bu manken biraz siyahi ama, eninde sonunda bunlarında oyunu alacağım” esprisini yaptı. Cansız mankenle muhabbeti koyulaştıran Başkan Gonca, güçlükle mankenden uzaklaştırılabildi.
Gonca’yı yalnız bırakmayan partililerde, Başkan Gonca’nın mağaza önünde ve içerisindeki şakalarına da, “Başkan, mankeni sıksa oy çıkarıyor” esprileri ile cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 17:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?