3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca hizmetleri sıraladı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerine devam ediyor.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve belediye meclis üyesi adayları ile beraber köprübaşı kıraathane toplantısına katıldı. Gonca, belediye başkanlığının palavra ile olmayacağını söyledi.

Katılımcılardan 5 yıl daha destek isteyen Gonca, 5 yıl boyunca yapılan hizmetleri sıraladı. Gonca, “Bizler bir 5 yıllığına daha sizlerden destek istemeye geldik. Biz bir kez daha 5 yıl daha göreve talibiz. Bizler 5 yıl boyunca çok güzel hizmetlere imza attık. Zonguldak’ta bir çok sorununu çözdük. Yapılması hayal gibi görünen acılık deresinin üstünü kapattık. Göreve geldiğimiz günlerde kaçak yapılaşma kentin en büyük sorunuydu, biz bu kaçak yapılaşmaya izin vermedik. Belediye başkanlığı palavra ile olmaz. Bu kentin planlamasını bitirerek ilk tapuları dağıttık. Zonguldak’ta bu bir milattır. 1910 yılında tapu verilmiş ve 1910 yılından sonra Zonguldak’ta ilk tapuları veren biz olduk. Çevre yolunu, viyadüklü yolu yaptık. Biz 5 yıllık süre içerisinde belediyeyi çok iyi bir duruma getirdik. Biz bir tek şey yapmadık çalmadık, çarpmadık. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemedik. Yalan söylemedik. Bizim görevi kötüye kullanmakla, ihaleye fesat karıştırmakla işimiz olmaz. Önümüzdeki dönem Tekel Deposu Binası’nı kamulaştırma kararı aldık. Biz orayı yıkıp Zonguldak halkına meydan yapacağız. Biz bu kenti, kent yapmak istiyoruz. Sizden emanet aldığımız belediyeye en ufak leke getirmedik. Sizlerden tekrar bir 5 yıl daha tekrar görev istiyoruz. Ben burada doğdum burada büyüdüm. Bizi insanın dili, dini, ırkı ilgilendirmez. Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Biz Zonguldak’ın hiçbir yerini hiç kimseye peşkeş çekmedik. Eşref 8,5 yıl belediye başkanlığı yaptın. İmar senin elinin altındaydı sen neden tapuları vermedin? 8,5 yıl boyunca yaşadığın yerin insanlarına söz vermişsin imar çalışmasını, planlama çalışmasını yapmamışsın, şimdi tutmuşsun ‘köylerin imar planlamasını yapacağız’ diyorsun. Personelinin parasını ödemeyen sen merkezde ve köylerde nasıl ve hizmet edeceksin. CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal diyor ki ‘Polat Türkmen, İsmail Eşref’ten özür dilesin. Bizim başkanımız Zonguldak için elini taşın altına koymuştur’ diyor. Asıl o Polat Türkmen’den özür dilesin. Sizlerden bir 5 yıl daha tekrar görev istiyoruz. 29 Martta desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


AK Parti Milletvekili Polat Türkmen ise, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’dan limanı yıkıp Zonguldak’ı güzel bir kent haline getirmesini istedi. Gonca ise, “Tabii ki Zonguldak’ı güzel bir kent haline getireceğiz. Bunu da sizlerin sayesinde bize vereceğiniz destekle olacak” diye sözlerini tamamladı.
Türkmen, “Biz belediyeler kanunu değiştirdik. Bizler belediyeciliğin ne olduğunu gösterdik. Bizler belediye başkanımızın söylediklerinin ve verdiği sözlerin arkasındayız. Başkanımızın Zonguldak’a canla başla nasıl hizmet verdiğini bizler biliyoruz. Biz Zonguldak’ın mutlu olacağı, sahiplenileceği bir yer haline getirmeye çalışıyoruz. 29 Martta sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Vatandaşlar ise seçimin hayırlı olmasını dilerken Zonguldak için ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını ve Gonca’ya ise başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?