3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca seçim gezisinde

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, seçim gezilerine devam ediyor.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, seçim gezileri kapsamında Rüzgarlımeşe Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Gonca’nın ziyaretlerine, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Genel Maden İşçileri Sendikası Eski Genel Başkanı Ramazan Denizer ve partililer de destek verdi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Gonca, girdiği bir kıraathanedeki mahalle sakinine evlilik sözü verdi. Yaklaşık 50 kişiye seslenen Secaattin Gonca, yapılan hizmetleri anlattı.


Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Akmayan sulara zamların yapıldığı günleri yaşadınız. Suya zam yapmadan bu günlere geldik. Doğanlı Tüneli’nin son 400 metresinde çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki Mayıs ayında tünelin açılışı gerçekleştirilecek. Kanalizasyon ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bunlar hep bizim verdiğimiz sözlerdi. Dere üstünün kapatılması ile alternatif bir yol yapıyoruz. Kadın Doğum Hastanesi’nin Rüzgarlımeşe Hastanesi’nde olması buraya olan potansiyeli arttırdı. Kız Meslek Lisesi’nden başlayarak Kadın Doğum Hastanesi’ne kadar olan yolları asfaltladık. Zonguldak Belediyesi’nde şehirler arası cenaze nakil aracı var” diyerek hizmetleri anlattı.

“ASKER MAAŞLARINI AKSATMADIK”

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, seslendiği sakinlere bugüne kadar Zonguldak Belediyesi’nden asker ailelerine ödenen maaşların aksatılmadığını kaydetti. Gonca, “Doğu’da çatışan askerlerimiz var. Devlet ‘askere giden gencin ailesine belediyeler bakacak’ dedi. Biz bugüne kadar asker maaşlarını aksatmadık. Askere giden gençlerimizin ailelerine 20 tona kadar suyu ücretsiz verdik. Zonguldak’ta bir çok ilke imza attık. Emanete hiçbir zaman hıyanet etmedik. Bugüne kadar tutamayacağımız sözleri vermedik. Biz yaradılanı, yaradandan ötürü seviyoruz. Hangi siyasi görüşte olursa olsun, karşımızdakilere yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Zonguldak halkının büyük düşünmesini istiyoruz” diye sözlerini tamamladı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?