3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca yeniden aday

Zonguldak belediye Başkanı Secaattin Gonca, Ak Parti'den aday adaylığı başvurusun yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, 29 Mart 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar belediye başkanlığı için AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı'na giderek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başkan Gonca aday adaylığı başvurusu için AK Parti İl Başkanlığı binasına eşi Sevgi Gonca ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte geldi. Belediye Başkanı Gonca, Belediye Başkanlığı görevi süresince yaptığı çalışmaları anlattı.

Gonca, “2009'da yapılacak olan seçimler için aday adaylığı başvurusu yapmak için bir araya geldik. Bu göreve geldiğimiz gün belediye personelinin ödenmeyen paraları vardı. Zonguldak'ta haftanın 5 günü sular kesiliyordu. Akmayan sulara zamlar yapılıyordu. Alt yapılar bozulmuş, halkla iletişim kopmuştu. Belediyedeki yanlış uygulamalar caddelere kadar ulaşmıştı. Maaşını alamayan personele 30 trilyon civarında para ödendi.

1056 olan personel sayısı 546'ya kadar indirildi. Ruhsatsız mezbahane ruhsatlandı ve 1. sınıf mezbahane haline getirildi. 100 bin ton asfalt döktük. Zonguldak belediyesi en küçük bir şaibeye karışmamıştır. Fakir ailelere maaş bağlanmış ama onlara ödeme yapılmamış ve borçlanmış. Görevimizin başına geldiğimiz ilk gün onlara borçlarının bir çoğunu ödedik. Bundan sonra da Zonguldak halkına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, aday adaylarının yavaş yavaş belirlendiğini belirterek, “Yeni dönemin başlarındayız. AK Parti hükümeti bundan sonra da hizmetlerini hızlı bir şekilde vermeye devam edecektir. Ben Belediye Başkanımızın aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını diyorum” dedi.

Belediye Başkan Secaattin Gonca, konuşmaların ardından aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı'ya teslim etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 14:17:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hazal bahçeci IP: 78.184.121.xxx Tarih : 18.12.2008 21:32:52

başkanın şimdiye kadar yapamadıkları ortada.nasılda olmuş gibi anlatabiliyorlar anlamıyorum...