3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan adaylık açıklaması

Zonguldak belediye Başkanı Secaattin Gonca, gazetecilerin yeniden aday olup olmayacağı yönündeki sorulara cevap verdi.

Gonca, halkın yaptığı hizmetleri beğenmesi, Başbakan Erdoğan ve partinin onay vermesi halinde yeniden aday olabileceğini açıkladı.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, gündeminde adaylık konusunun değil, verdiği sözler ile yapılacak hizmetlerin bulunduğunu söyledi. Halkın hizmetleri beğenmesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve partinin onay vermesi halinde yeniden aday olacağını anlatan Gonca, "Transfer dönemine girmiş bir futbolcuyu düşünün. Futbolcunun o zamana kadarki performansına bakarsınız. Performansından memnunsanız, pazarlık yaparsınız. Futbolcunun pazarlık yapabilmesi için iyi bir geçmişi olması gerekmektedir. Benim de şuan gündemimim aday olup olmamak bulunmamaktadır. Ben kafalardaki soru işaretleri ile göreve gelmedim. Gündemimde verdiğim sözlerden kalanları bitirmek ve aslı hizmetleri aksatmamak var. Önüme yani insanlara hizmet etmeye bakıyorum. Benim hırsım işe hizmetedir. Yaptıklarımla yeniden aday olmak isterim. Onur kırıcı bir durum olmadığı sürece herkezle ölüme kadar giderim. Bu partimin ve Başbakan recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği karardır. Yeniden aday olmamam yada belediye başkanlığımın bitmsi de benim için yolun sonu değildir" dedi.


Gonca, Zonguldak Belediyesi'nin 2004 yılı öncesindeki rencide edilmiş duruma getirilmesine de asla müsade etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 12:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?