3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan Baro'ya ziyaret

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Baro'sunu ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Secaattin Gonca ziyaret sırasında Baro Başkanı Kerem Ertem'e çiçek verdi.

Belediye Başkanı Gonca, yeni göreve seçilen Baro Başkanı'nı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, ”Zonguldak Belediyesi olarak her zaman Baro'nun yanındayız. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum. Yeni göreve geldiğinizde yönetim olarak bizleri ziyaret etmiştiniz bizde sizlere iadeyi ziyarette bulunduk” dedi.

Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ethem ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Gonca'ya teşekkür etti. Baro Başkan Ethem, “Biz göreve geldiğimizde Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunmuştuk. Onlarda bizlere iadeyi ziyarette bulundular tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Zonguldak Belediyesi 1899 kuruluşmuş. Zonguldak'ın Cumhuriyet'in ilk il olması nedeniyle belediyemizde ilk belediye olma özelliğini taşıyor. Biz Baro olarak belediyemizden hep ilklere imza atmasını ümit ediyoruz. Belediye Başkanımıza da yerel seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Secaattin Gonca, konuşmaların ardından Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 14:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?