3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan halk günü toplantısı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, görüşme talebinde bulunan vatandaşlara halk günü düzenledi. 

Belediye Başkanı Secaattin Gonca, kendisi ile görüşmek için randevu talebinde bulunan vatandaşlarla, yoğunluk sebebiyle görüşemediklerini onun için vatandaşları belli aralıklarla halk günü adı altında makamında ağırladığını belirtti. 

Görüşmeye gelen vatandaşların çoğunun iş talebinde bulunduğunu belirten Gonca, belediye olarak iş bulamadıklarını kaydetti. 

Gonca, "Vatandaşlardan bizimle görüşme talebinde bulunanlar oluyor. Talepte bulunanların 50 ye yakının bir araya getirip onlarla beraber toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantıların her hangi özel bir günü yoktur. Yoğunluk olmayan günlerde talepte bulunan vatandaşları halk günü toplantısı düzenleyerek onların sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Düzenlediğimiz halk günü toplantılarına katılan vatandaşların bir çoğu iş talebinde bulunuyor ancak biz belediye olarak onlara iş imkanı sağlayamayız. Rüzgarlımeşe İlköğretim Okulu öğrencileri bize gelip otobüs talebinde bulundular, bizde onlara bir otobüs tahsis ettik. Belediye Başkanı olarak onların sorunlarını dinleyerek sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Randevu talebinde bulunan bir çok vatandaşımız var, onlarla da ileriki günlerde halk günü toplantısı düzenleyeceğiz” dedi

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 15:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?