3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan halka 'düşünme' çağrısı

Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan adayı Secaattin Gonca, seçimlerde destek beklediği vatandaşlara, "Büyük düşünün" çağrısı yaptı.


Başkan Gonca, "Derenin üstünü kapatıyoruz, viyadüklü yolu yaptık, çevre yolunu gerçekleştirdik. Bundan sonraki aşamada Tekel binasının orayı yıkıp kamulaştırma çalışmalarını başlatacağız. Orayı Zonguldak halkına meydan olarak sunulacak" diyerek "Sen Zonguldaklısın büyük düşün" çağrısında bulundu.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları ve gençlik kolları ile seçim ziyaretini Tepebaşı Gözde sitesinde kahvehane ziyareti ile gerçekleştirdi.


Gonca burada halka hitaben yaptığı konuşmada vatandaşları büyük düşünmeye çağırdı. Başkan adayı Gonca, "Biz ekibimizle beraber 2004 yılında Zonguldak Belediyesini yönetmeye başladık. Bu 5 yıl süre içerisinde çok büyük çalışmalara imza attık. Sizlere dağıtılan kitapçıklardaki çalışmaları en iyi şekilde yaptık ve yerine getirdik. Mülkiyet problemlerimizi çözdük, su problemlerimizi çözdük. Siz gider iskeledeki su tulumbasını kafe yaparsanız tabi ki insanlara su sıkıntısı çektirirsiniz. Sizler bizim dönemimizde su sıkıntısı çektiniz mi? Sayın Eşref diyor ki Cumhuriyetin kalesini almaya geldik, sen Cumhuriyetin kalesini rantçılara teslim ettin. Bizden önceki dönemde belediye personeli maaşını alamıyordu. Bana bırakılan kıdem tazminatlarını ödedim.

Biz Zonguldak'ı seviyoruz. Zonguldak'ın hizmete ihtiyacı var. Başbakan'ımızın da dediği gibi gücümüz millet işimiz hizmettir. 29 Mart seçimlerinde sizlerden destek bekliyoruz. Sen Zonguldaklısın büyük düşün. Derenin üstünü kapatıyoruz, viyadüklü yolu yaptık, çevre yolunu gerçekleştirdik. Bundan sonraki aşamada Tekel binasının orayı yıkıp kamulaştırma çalışmalarını başlatacağız. Orayı Zonguldak halkına meydan olarak sunulacak. Tepebaşı'nın en önemli sorunları ortadan kaldırılıyor. Gözde sitesine bir çocuk parkı ve spor kompleksi yapmak için yer arıyoruz ve bu çalışmamızı inşallah bu dönem yapacağız. Bizler sizlerden bir dönem daha görev yapmak için desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
Kahvehanedeki konuşmanın ardından Belediye başkanı ve belediye meclis üyesi adayları Tepebaşı'nda ev ziyaretlerinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?