3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan KGD'ye yıldönümü ziyareti

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ne (KGD), kuruluşunun 4. yıldönüm nedeniyle ziyaret gerçekleştirdi. 

KGD'nin kuruluşunun 4. yıldönümü nedeniyle derneği ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. 

Gonca, "Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve çok güzel işler yaptığına inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha nice yıllara diliyorum. Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin özellikle Zonguldak'ın dışarıya tanıtılması adına çok önemli etkinlikler yaptığını biliyorum ve takdir ediyorum. Hepimizin bir gayesi var. O da Zonguldak'a hizmet etmek. Bu il bizim ilimiz herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse, başarılamayacak, aşılmayacak hiçbir engel olmaz. İlerideki günlerde, basının da desteği ile çok güzel işler yapacağız. Biz önümüze hedefler koyduk ve bu hedefler doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. 

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise, Zonguldak'ta görev yapan tüm gazetecilerin tek amacının bölgeye hizmet olduğunu belirterek, Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak sorunların çözümü yönünde katkı vermeye devam edeceklerini kaydetti.


iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 16:21:35
Güncelleme :9 Kasım 2006 Perşembe 16:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?