3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan Özdemir'e ziyaret

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özdemir’i ziyaret etti.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca,eşi Sevgi Gonca, AK Parti Siyasi İşler Başkanı Abdülkerim Gün, belediye meclis üye adayları ile beraber Sınırlı Sorumlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özdemir’i ziyaret etti.


Ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Hüseyin Özdemir, “Size başarılar diliyorum. Başaracağınıza eminim. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bir 5 yıl daha Zonguldak’ta görev yapmanızı diliyorum. Zonguldak halkına bir 5 yıl daha hizmet yapmanızı istiyoruz. Zonguldak’a yaptığınız hizmetler küçümsenecek hizmetler değil. Bundan sonrada inşallah Zonguldak’ta çok güzel hizmetleriniz olacak” dedi.
AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, “Biz sizinle hep el ele ve gönül, gönüle olduk.Esnaf arkadaşlarımız bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Sizler her zaman esnafımızın yanında oldunuz. Aldığımız tepkiler çok olumlu. 30 Mart 2009’da tekrar yolumuza devam edeceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?