3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'dan yeni yıl yemeği

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, yeni yıl nedeniyle belediye personele ve çalışanlarına yemek verdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, belediye yemekhanesinde personele ve çalışanlara yeni yıl yemeği verdi. Yemeğe, Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın yanı sıra eşi Sevgi Gonca, Belediye İş Sendikası Başkanı Cavit Zülfikar, Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Belediye Başkanı Secaattin Gonca, dünyanın yeni yıla hüzünlü girdiğini belirterek, Gazzne'de yüzlerce insanın katledildiğine hatırlattı.

Zonguldak Belediyesi'nin en güzel hizmetleri Zonguldak halkına getirmeye devam edeceğini belirten Gonca, 2009 yılının öncelikle dünyada barış getirmesini diledi. Gonca, “2008 yılı artık geride kaldı. Günler çok çabuk geçti. Bizler bugün geleneksel hale getirdiğimiz için bir öğlen yemeği yiyelim, beraber yeni yıla girelim istedik. Biz burada birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir ortamda yemeklerimizi yerken bugün dünya maalesef yeni yıla hüzünlü giriyor.

Şuanda Gazzne'de yüzlerce insan katlediliyor. Bizler burada barış içerisinde ülkemizde yeni yıla girmenin heyecanını yaşarken, bir yerlerde de yaşam mücadelesi veriliyor. Dolayısıyla biz her zaman şunu ifade ediyoruz. Barış ve kardeşlik her zaman hakim olsun. Dostluk, birlik, beraberlik ve dayanışma olsun istiyoruz. Zonguldak Belediyesi'nde beşinci yılımızın içerisine girdiğimiz şu günlerin içerisinde de biz istiyoruz ki Zonguldak Belediyesi bugünden daha güzel günlere, daha güzel yarınlara gitsin. Bu güzellik sizlerle birlikte başarıldı, sizlerle başarılmaya devam edecek. Benim bir tek arzum var. Zonguldak Belediyesi'nin içerisinde olan tüm arkadaşlarımız bu ailenin birer bireyidir. Sendika başkanından en alt işçimize, en üst noktadaki belediye yetkilisine kadar.

Zonguldak Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da en güzel hizmetleri Zonguldak halkına getirecektir. Geleneksel hale getirdiğimiz bugünlerin bundan sonra da aynı birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. 2009 yılının öncelikle dünyada barış getirmesini diliyorum. Ülkemizdeki huzurun daha da artarak devam etmesini diliyorum. Bu vesile ile doğuda, güneydoğuda vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna mücadele eden güvenlik güçlerimize, askerlerimize Allah'tan kolaylık diliyorum. Onların verdiği mücadele bizim bir yeni yıla daha huzurlu girmemizi sağlıyor. Tüm şehitlerimize saygıyla anıyorum, gazilerimizin hayatla olanlarına uzun ömürler diliyorum, olmayanları da saygıyla anıyorum. 2009 yılında barış olsun, dostluk olsun, huzur olsun. Zonguldak Belediyesi'nin de geleceği bugünlerden daha da güzel olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gonca, belediye personelinden birinin çocuğunu alarak pasta kesti. Başkan Gonca daha sonra gazetecilere de yeni yıl hediyesi dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?