3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gonca'nın seçim gezileri sürüyor

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerini sürdürüyor.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, beraberinde eşi Sevgi Gonca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, belediye meclis üye adayları ile beraber İnağzı Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.

İnağzı Mahallesi ev ziyaretlerinde konuşma yapan Gonca, “2004’te göreve gelirken Zonguldak’ın güzel hizmetlere ihtiyacı olduğunu düşünerek sizlerden oy istedik ve göreve geldik. Mülkiyet sorununu çözdük. Tapuları İncivez Mahallesi’nden 102 Tepe’sine kadar dağıtmaya başlayacağız.

Bizden önceki dönemde suyu tankerlerden taşıyordunuz ve biz göreve geldiğimizde su sorununu çözdük sizleri susuz bırakmadık. Dere üstünü de kapatıyoruz ve Gazipaşa Caddesi’ni trafiğe kapatacağız. 250 tane toplu konut yapıldı. Mezbahaneyi yeniledik.

Çevre yolunu yaptık. İnağzın’da yol genişletme çalışmaları yaptık. Eşref diyor ki, “Gonca İnağzı’nda hiçbir şey yapmadı. Bu yol genişletme çalışmaların, sağlık ocağını, mülkiyet sorunu çerçevesinde alt yapıyı çözen yapan biziz.” Bunlar onun zamanında mı? Eşref palavra attığın yerdeyim. Seninle demokratik bir ortamda Zonguldak’ın dününü bugününü tartışalım.

Eşref ve yanındakiler şunu söylüyorlar, “Cumhuriyetin kalesini alacağız.” Cumhuriyetin Kalesi dediğin yerleri siz rantçılara verdiniz. Zonguldak’ta oynanan oyunları benim söylememe gerek yok sizler zaten biliyorsunuz. Bizler 5 yıllık süre içerisinde çok güzel hizmetler sığdırdık. Belediye personeli bizden önceki dönemde nasıl sıkıntı çektiğini biliyoruz. Kanalizasyon projesini yapıyoruz ve sizler artık temiz denizlere girebileceksiniz. Bizler sizlerden tekrar bir kez daha göreve gelmek için sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


Vatandaşlar ise Gonca’ya seçimde başarılar dileyerek, “Bizler hizmetlerinize güveniyoruz. Bu hizmetleriniz inşallah yeni dönemde de devam eder ve bizler diyoruz ki durmak yok yola devam diyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?