3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gözaltında ölen şahıs toprağa verildi

Zonguldak'ta polis tarafından göz altına alındıktan sonra karakolda hayatını kaybeden gasp şüphelisi şahıs, toprağa verildi. 

Evli ve bir çocuk babası Metin Yüksel (38), eşi Dilay Yüksel'in kardeşi Rıfat Ercebeci' ve eşi Yeter Ercebeci'nin iş yerindeki kasada bulunan 4 bin YTL'yi gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış ve kaçmaya çalışırken karakolda yaşamını yitirdiği ileri sürülmüştü. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılan metin Yüksel'in cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Metin Yüksel'in cesedi yapılan incelemenin ardından tekrar memleketi Zonguldak'a getirildi. Yüksel'in cenazesine Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ramazan Denizer ve yakınları katıldı. 

Metin Yüksel'in cenazesi Tepebaşı mahallesi Merkez Camiinde kılınan öğle namazına müteakip, cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla Bağlık Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi. Metin Yüksel,son yolculuğuna gözyaşları ile uğurladı.

...
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 16:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan bayraktar IP: 78.171.7.xxx Tarih : 19.10.2008 23:09:49

şu adamı ikide bir gapsla suclamayın o dediğinizin yanından bile gecmez o onu suclayanlar asıl gapscıdır.bu nasıl adalet adam karakola sağlam giriyor ölü cıkıyor kim verecek bunun hesabını tc gercekten adalet varsa herşeyi ortaya cıkarsın üstü kapatılmaya calışılmasın bu olayın