3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gözyaşları sel oldu aktı

Ereğli ilçesinde, bir evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden çocuklar Sude ve Irmak, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yangın, Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Elmatepe Mahallesi Yarma sokağında oturan Özaydın-Arife Erol çiftinin dün sabah evlerinde çıkmıştı. Yangında, 4 yaşındaki Sude ile 2 yaşındaki Irmak yanarak hayatlarını kaybetmişti.

Yangında son anda mahalleli tarafından kurtarılan anne ve baba ise hastanedeki tedavilerinin ardından bugün Yarma Camii'nde öğle namazını müteakiben düzenlenen cenaze törenine katıldılar. Ayakta durmakta güçlük çeken baba Özaydın Erol, kızlarının tabutlarına son defa sarılırken gözyaşlarına boğuldu.

Özaydın Erol, cenaze namazında ayakta zor durdu. Anne Arife Erol da cenaze namazını komşularının evinden izledi. Ereğli Müftüsü Osman Aydın'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından 2 kardeşin tabutları bir süre elde taşındıktan sonra İnallı Mezarlığı'nda toprağa verildi. İki kız çocuğunun cenaze namazına kentin ileri gelenleride katıldı.

Ereğli'yi büyük üzüntüye boğan yangın sonrası çok sayıda vatandaş yanan evi ziyaret ederken, anne ve babaya da baş sağlığı dilediler.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 18:22:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?