3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülay: Ben yalaka değilim

Zonguldak’ta yaklaşan mahalli idareler seçimi nedeniyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Selahattin Gülay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülay, kendisinin yalaka olmadığını, babası, ağabeyi ve partisi olmayacağını kaydetti.


Selahattin Gülay, Zonguldak’ta mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. 100’ü aşkın ev kahve toplantısı gerçekleştiren Gülay, İha’ya yaptığı açıklamada kendisinin yalaka olmadığını, hizmet götürülesi ve verilen sözü tutma noktasında babası, ağabeyini ve partisini bile tanımayacağını söyledi. Kendisinin Ak Partiyi kuranlardan biri olduğunu hatırlatan Gülay, “Ben yalaka değilim. Dünyanın en kötü hırsızlığı umut hırsızlığıdır. Ben ya söz vermem, yada verdiğim sözü, canım, malım pahasına yerine getiririm. Zonguldak’a hizmet için de gerekeni yapacağım. Bunun sözünü veriyorum. Benim, bu tür durumlarda ağam, ağabeyim, babam ve partim olmaz. Kimseyi tanımam” dedi. Göçü durdurmak için aday olduğunu vurgulayan Gülay, şöyle devam etti;


“Gurbete geldiğimiz bu bölgeden, işsizlik nedeniyle yine gurbete zorlanıyoruz.Çocuklarımız iş için başka yerlere gidiyor. Ailenin de büyükleri de mecburiyetten çocuklarıyla birlikte gidiyor. Bu gidişatı durdurmak için aday oldum. Göçü önce yavaşlatıp, sonrada durduracağıma inanıyorum. Aday olmadan çok öncesinde bile istihdama yönelik projeler üretmeye başlamıştım.” Eski Belediye Başkanı İsmail Eşref’in seçilmesi halinde tüm insanları zor günler beklediğini anlatan Gülay, “CHP’nin adayı İsmail Eşref seçilirse, yandık. Ahtapotlar bekliyor. Planlamalar bile hazırlanmış yapılmış” diye konuştu. Eski Başkan Eşref ve mevcut Başkan Gonca’yı başarısız olarak nitelendiren Gülay, bu isimlerin değişmesi gerektiğini söyledi. Gülay, “Zonguldak’ı Almanya’ya dönüştürmek için gerekli hamleleri yapacağız. Onlar gibi olsam tekrar aday olmazdım. Sanki onlarda zift var, koltuğa yapışmış kalmışlar. Ben bugüne kadar adam gibi yaşadım. Yine insan gibi yaşamaya devam edeceğim” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 16:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADAM GİBİ ADAMSIN GÜLAY IP: 88.228.191.xxx Tarih : 5.02.2009 10:22:19

  GÖNLÜMDEKİ BELEDİYE BAŞKANI SENSİN,NEDENİ İSE SENİN NE KADAR DÜRÜST OLDUĞUN APAÇIK MEYDANDA.BAZILARI GİBİ DEREYİ GEÇENE KADAR AYIYA DAYI DİYENLERDEN DEĞİLSİN.FAKAT BİZİM TOPLUMDA DPĞRU SÖYLEYENLERİ PEK SEVMEZLER.BU MİLLET ALIŞMIŞ YALAN YANLIŞ VAATLERE KANMAYA SONRADA OTURUP OY VEREN ELLERİM KIRILSIN DER .BU MİLLETTE BU KAFA OLDUĞU SÜRECE SENİN GİBİ DÜRÜST VE MERT İNSANLARIN İŞİ ÇOK ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN .AZİZ NESİN İ SADECE ALLAH İNANCI OLMADIĞI İÇİN SEVMEM FAKAT HANİ DİYORYA TÜRK TOPLUMUNUN %60 APTAL DİYE AZ BİLE SÖYLEMİŞ BU TÜRK TOPLUMU OLAN BİZLER VARYA KUŞ BEYİNLİYİZ YAPILANLARI ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ.İNŞALLAH ZONGULDAK HALKI GÖZLERİNİ AÇARDA GERÇEKLERİ GÖRÜR DERLERYA ESKİYE RAĞBET OLSAYDI BİT PAZARINA NUR YAĞARDI.SEN YALAKALIK YAPMAYA KALKSAYDIN ŞU ANDA DAHA İYİ YERLERDE OLURDUN AMA HER ZAMAN DİK DURUŞUN VARYA O SANA YETER.YOLUN AÇIK OLSUN.