3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülay kurum gezilerini tamamladı

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay, Demirpark Alış veriş merkezi, Zonguldak adliyesini ve Kredi Öğrenci Yurtlar Kurumu’nu ziyaret etti.

Gülay, Demirpark Alışveriş Merkezi yatırımını yapan Demir ailesine teşekkür etti.
MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay, MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve Belediye Meclis üyeleri, Zonguldak Adliyesi’ne giderek, Cumhuriyet Başsavsı Hüseyin Özbakır’ı ziyaret etti. Daha sonra yargı mensuplarını ve tüm adliye çalışanlarını ziyaret eden Gülay, kendisine destek istedi. Daha sonra Gülay, yeni açılan Demirpark Alışveriş Merkezi’ne geçti. Burada firma çalışanları ve alış verişe gelen insanlardan destek isteyen Gülay, Sarar Mağazası'ndan 55 TL'ye gömlek ve kravat satın aldı. Gazetecilere kahve ikram eden Gülay, “Zonguldak’ın böyle bir yatırıma ihtiyacı vardı. Hem sosyal anlamda hem de istihdam anlamında bu kadar büyük bir yatırımın olmaması bizleri üzüyordu. Demir ailesini Zonguldak’a yaptığı yatırımları biz biliyoruz ama Zonguldaklı pek bilmiyordu. Bu yatırım herkesin Demir ailesinin Zonguldak’a yatırım yaptığını görmelerine de vesile oldu” diyerek Demir ailesine de teşekkür etti.


Gülay, son olarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nu ziyaret etti. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Musa Alan’ı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Gülay, belediye başkanlığı için destek istedi. Gülay, personeli de ziyaret ederek, kurum ziyaretlerini tamamladı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 20:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?