3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülay seçim gezilerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, seçim gezilerini sürdürüyor.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan, belediye meclis üye adayları ve partililer ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret öncesi hastane çevresindeki esnafı gezen Gülay ve beraberindekiler destek istedi. Hastane Polikliniği’ni gezen Gülay ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kazım Sarıcı’yı makamında ziyaret etti. Sarıcı’dan hastane çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


SSK Taksi Durağı’nı da ziyaret eden Gülay, taksi şoförleri ile bir süre sohbet etti. Durakta yaptığı konuşmada Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın sözlerini eleştirdi. Gülay, “Ben esnafım esnafın derdinden anlarım. Para kazanmanın ne demek olduğunu bilirim ama bunlar bunu anlamazlar. Yani şuradaki yolu söz veriyorsun, gelip yapmıyorsun. Zonguldak’ın her yerine söz verdi bu. Ama konuşmaktan başka yaptığı bir şey yok. Gonca’nın sözü bu kadar. Allah’ın izni ile sizin bana gelmenize gerek kalmayacak, biz size geleceğiz. Bunlar Zonguldak Belediyesi’nin gücünü bilip kullanamıyorlar. İsmail Eşref, belediyeyi Secaattin Gonca’dan beter etti. Bizim amacımız iş yapmak ama yalan değil. Gonca Zonguldak’ın her yerine ‘Söz verdik, yaptık’ diye yazı asmış. Kaç gündür izah ediyorum. Su ile ilgili yaptığı hiçbir şey yok. Gonca, ‘Çöpü çözdük’ diyor. Çöpü Balkayası’ndan kaldırıp, Bağlık’a götürdü, döktü. O zaman onlar iki üç ay daha kalsaydı da çöpleri yeni yapılan tesise dökseydi. Bunlar ‘seçim geliyor’ diye bir takı şeyler yapmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
Gülay konuşmasının ardından taksi şoförlerinden destek istedi. Taksi şoförleri ise Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay’a yerel seçimde başarı diledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 18:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?