3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülay'a meşaleli karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, seçim gezileri kapsamında gittiği Meşrutiyet Mahallesi’nde meşalelerle karşılandı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, beraberinde MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve belediye meclis üye adayı ile birlikte Meşrutiyet Mahallesi’nde düzenlenen kıraathane toplantısına katıldı. MHP Zonguldak Milletvekili adayı Saruhan Çınar’ın da katıldığı toplantıda kıraathaneyi dolduran kalabalığa seslenen Gülay, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı İsmail Eşref’i eleştirdi. Zonguldak’ın kaybedecek 5 yılı olmadığını söyleyen Gülay, “Bilim adamları insanların yaşanan en acı olayı bile 23 günde unuttuğunu açıklıyor.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı ve Zonguldak Eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, ‘Yarım bırakılanları tamamlamaya geliyoruz’ diyor. İsmail Eşref neyi yarım bırakmış ki tamamlamaya geliyor. Eşref, Zonguldak’a ne yapmış. Zonguldak’ın kaybedecek 5 yılı yok. Benim babam buraya çoluk, çocuğunu aç bırakmamak için gelmiş. 25 yıl önce Zonguldak, Türkiye’nin Almanya’sıydı. Zonguldak’ta 126 binlerde olan nüfus 25 yıl sonra bugün 106 binlere düştü.

Çok sürmez Kdz. Ereğli bizi geçer ve ‘Zonguldak Kdz. Ereğli’nin ilçesi olsun’ demezler mi? Zonguldak’ı bunlara teslim ederseniz. Bundan sonra Zonguldak’ın köyden bir farkı kalmaz. Bu toplantı yüz on dördüncü toplantı oldu. Gelin bu Eşref’i boşverin. Ben neler yapacağım. 6 aydır Zonguldak’a neler yapacağımı anlatıyorum. Yapacaklarımı broşürlerde projelerimi açıkladım. Bunlar Zonguldak’ta bir şey yapmadı. Belediyenin borcunu çıkarttılar. Eğer bu arkadaşlar başarılı olsaydı, Zonguldak’ın nüfusu bu gün 106 bine düşer miydi?” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?