3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülay'a Tepebaşı'nda sevgi seli

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, miting için gitti Tepebaşı Mahallesi’nde havai fişek ve coşkulu kalabalık tarafından ilgiyle karşılandı.


Havai fişekler ve meşaleler ile karşılanan Gülay’ı Tepebaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Miting alanını dolduran mahalle sakinlerine seslenen Gülay, 29 Mart 2009’da gerçekleştirilecek olan Yerel Seçim’de destek istedi. Tezahüratlar eşliğinde konuşmasına başlayan Gülay’a küçük, büyük herkes sevgi gösterisinde bulundu. Alanı dolduran vatandaşlara seslenen Selahattin Gülay, “Güneş balçıkla sıvanmaz. Biz bu seçimi halkla, sizinle alacağız. Ben Tepebaşı Mahallesi’nde altıncı toplantımı gerçekleştirdim. Eğer ev toplantısı, kıraathane toplantısı buysa bunu da böyle saysınlar. Bizim listemizde Zonguldak’ın en ünlü avukatları, en ünlü mimarları yer almak istedi. Ama biz onlara teşekkür edip kabul etmedik. Her tarafta belediye meclis üyelerimizle fotoğraflarımız var. Onlar, belediye meclis üye adayları bırakın fotoğraf çektirmeyi gezmeye korkuyorlar, utanıyorlar. 3 gün sonra 5 yıl daha beklemek gerekiyor. Zonguldak’ın kaybedecek bir 5 yılı yok. Onun için şu saatten itibaren herkes benim kadar görevli olmalı” diye konuştu.


Miting sonrası omuzlarda taşınan Gülay, mahalle esnafını gezdi. Gülay’ın gezilerine kalabalık vatandaş topluluğu da katıldı. Gezinin ardından Gülay ve beraberindekiler mahalleden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?