3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülay'dan destek turlarına devam

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, ziyaret ettiği tekstil firmasında yaklaşık 150 çalışan bayana seslendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan, belediye meclis üye adayları ile birlikte Çaycumalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çiloğlu ile görüşen Gülay ve beraberindekiler destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiloğlu, “Malum ülkemizin, ilimizin içinde bulunduğu durum, herkesin bilincinde. Selahattin Gülay’ı biz yıllardır tanıyoruz. Zonguldak’ta sevilen, camiada bilinen bir insandır. Kendisinin başarılı olacağına da inanıyoruz” dedi.

Dernek yönetiminden yerel seçim nedeniyle destek isteyen Gülay, “MHP adayı olarak sizlerin yanınıza geldik. Burada aday olma sebebimizde bellidir. Bunu tam 6.5 aydır insanlara anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Selahattin Gülay ve beraberindekiler Baştarla Mahallesi’ndeki imalathaneleri gezerek destek istedi. Bir tekstil firmasında yaklaşık 130 çalışan bayana hitap eden Gülay, projeleri ile Zonguldak’ta sosyal belediyeciliği hayata geçireceklerini kaydetti.

Çalışanlar ise Gülay’a destek olacaklarını bu güne kadar diğer adayları denediklerini dile getirdi. Esnafın yoğun ilgisini gören Gülay, yerel seçimde destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 19:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?