3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen iddialı konuştu

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı ve Ak Parti’li Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen, İHA’ya yaptığı yaklaşan mahalli seçimlerle ilgili değerlendirmesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülşen, seçimlerde büyük bir oy farkıyla seçimi kazanacağını söylerken, aksi bir durumda siyasi hayatına noktalandıracağını ifade etti.


Mithat Gülşen, yaptığı açıklamada, göreve geldiği 5 yıllık dönemde ilçeyi Avrupa kenti yapma yolunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Tarihi çalışmalar nedeniyle Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimleri büyük bir oy farkıyla kazanacağını ileri süren Gülşen, aksi durumda siyasi hayatını sonlandıracağını ifade etti. Daha önceki dönemlerde yaklaşık 15 yıl geriye giden ilçeyi 5 yıllık süreçte 10 ileriye taşıdıklarını anlatan Gülşen, “Daha önceki dönemlerde bir şekilde yaklaşık 15 yıl gerileyen ilçeye yaklaşık 10 yılını yeniden kazandırdık. Dolu dolu 5 sene geçirdim. Görevim boyunca tüm imkansızlıklar, sorunlar ve sıkıntılara rağmen gecemi gündüzüme kattım, bölgeye hizmet getirmek için çabaladım. Bu koltuğun hakkını vermek için gayret gösterdim, koltuğun hakkını vermeye çalıştım. Bunu da başardığıma inanıyorum. Bu nedenle seçimi farklı alacağım. Bu hizmetlerim karşılığında oy farkı bulunmayan yada yenilgimle sonuçlan bir seçimi kabullenemem. Böyle olası bir durumda siyasi hayatımı noktalar, toplumsal hizmet verme çabalarımı sonlandırırım. Kendi işim ve ailemle birlikte daha huzurlu, sağlıklı ve sessiz bir yaşamı tercih ederim. Şahsen gerek ilçe başkanlığım döneminde, gerek TSO başkanlığı dönemimde gerekse 5 yıllık belediye başkanlığı dönemimde ilçeye hak ettiği hizmetleri getirmeye çalıştım. Çabalarımızın sonucunda yüzyıla damgasını vuracak, hizmetleri yaptık. Bundan sonraki dönemde ilçenin son 5 yıllık kaybını da silmeyi ve en az 10 yıl ileriye taşımayı hedefliyorum” dedi.


Gülşen, halkın çalışandan yana oy kullanacağına da inandığını ve yüzde 60 oranında bir farkla seçimi kazanacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 16:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?