3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen pazarı gezdi

AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen seçim çalışmalarına Cuma Pazarını gezerek devam etti.


Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen’in Cuma Pazarı’nda yaptığı seçim gezisine Eşi Gönül Gülşen, AK Parti Eski İlçe Başkanı Bayram Berber, AK Parti Çaycuma Belediye Meclis Üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve birçok vatandaş katıldı. Pazar yerinde yaptığı gezide Gülşen büyük destek görürken, pazarcı esnafı kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür etti. Pazarcı esnafı Başkan Gülşen’e olan sevgisini göstermek için her gittiği pazarcı tezgahında meyve ikram etmek istedi. Başkan Gülşen ikram davetleri ve gösterilen ilgiye teşekkür etti. Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mithat Gülşen ise pazaryeri gezisi ardından merkez seçim bürosuna giderek şu açıklamalarda bulundu:


“Bugün pazaryerinde yaptığımız ziyarette gördük ki halkın bize olan ilgisi çok büyük. Bizlerin 2004 yerel seçimlerinde vaat edip yapamadığımız 2 projeden birisi kapalı pazaryeridir. Bunun sebebini de zaman, zaman kamuoyu ile paylaştık. Pazaryerindeki mülkiyet sorunu sebebiyle bu projemizi faaliyete geçiremedik. Ancak mülkiyet sorunumuzu çözme konusunda son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bizler bugün pazaryerinde gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine gösterilen ilgi ve destek ile 29 Mart’tan sonra bu yarım kalan projemizi tamamlayacağımıza canı gönülden inanmaktayız. Bizlere güvenen, desteklerini sunan, samimi duygu ile bizleri kucaklayan pazarcı esnafımıza, köylerinde ürünlerini üretip satan kadınlarımıza, annelerimize bir kez daha teşekkür ederim.”
Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mithat Gülşen, beraberindekilerle birlikte akşam saatlerinde ev ziyaretlerine devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?