3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen rakip tanımıyor!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı ve Ak parti’li belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen, ilçedeki işadamı Zeki Yurtbay’ın yakını olduğu belirtilen Tümer Peker’in CHP’den aday olmasının farklı seçimi almasına engel teşkil etmeyeceğini ifade etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İHA’ya yaptığı açıklamada Yurtbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay’ın işadamı kimliği nedeniyle seçimlere gölge düşürecek davranışlardan uzak kalacağına inandığını söyledi.

Seçimi farklı kazanmasına Yurtbay ve CHP’nin adayı Tümer Peker’in engel olamayacağını anlatan Gülşen, “Bu seçimleri farklı kazanacağım. Sayın Yurtbay’ın seçimlere gölge düşürecek bir davranıştan uzak kalacağına inanıyoruz. Yurtbay, Çaycuma’nın kendisi gibi bir işadamına nasıl ihtiyacı varsa, hizmet içinde ilçenin Mithat Gülşen’e ihtiyacı olduğunu en iyi görenlerden biri olduğunu biliyoruz. Demokrasinin gereği olan seçimlere ve halkımıza saygı kuralının ihlal edilmeyeceğini düşünüyoruz. Halkımızın da bu durumu en iyi gördüğünü biliyoruz, ve hizmetten yana oy kullanacaktır” dedi

Gülşen, seçimi farklı bir oy ile kazanamaması veya kaybetmesi halinde siyasi hayatını noktalayacağını yineledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 16:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?