3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen teşekküre gitti

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel’i makamında ziyaret etti.

Çaycuma 5.Sünnet, Sanat ve Kültürel etkinlikler şölenini verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altınel’i ziyaret etti. Ziyarete başkan Gülşen ve beraberinde belediye meclis üyeleri Engin Köktürk, Yılmaz Malakçı katıldı.

Belediyeler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurgulayan Gülşen, Çaycuma’da gerçekleştirilen şenliklere destek veren Bartın Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

Gülşen, “Bartın Belediye Bandomuz, 5.Sünnet, Sanat ve Kültürel etkinlikler kapsamında yapılan kortej yürüyüşüne katılarak hem bizleri onurlandırmış hem de etkinliklerimize renk katmıştı. Özellikle söyledikleri onuncu yıl marşı ile Çaycuma halkına coşkulu anlar yaşatmıştı. Ayrıca, sünnet çocukları ile yapılan konvoyda, Bartın Belediyemizin çek-çek aracı sünnet çocuklarımızı gezdirmişti.Yukarıda sıraladığımız katkıları nedeniyle Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel’e, Çaycuma 5.Sünnet, Sanat ve Kültürel etkinlikler şölenimize gösterdiği ilgi ve dayanışma nedeniyle şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ifade eden Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, “Belediyeler arasındaki yardımlaşma ve dayanışma çok önemli. Çaycuma Belediye Başkanımızın çalışmaları memnuniyet verici kendisini tebrik ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 16:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?