3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen'den birlik mesajı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ilçenin Avrupa kenti yapılması yolunda en çok duyulan ihtiyacın birlik ve beraberlik olacağını kaydetti.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdiği açıklamasında Çaycuma ilçesinin her yerine, hiçbir ayrım gözetmeden hizmet edeceklerini ifade etti.

Kişisel menfaatler için değil ,bölgeye hizmet için yola çıktıklarını hatırlatan Gülşen, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölge insanımızın belediyesi olmaya devam edeceğiz. İlçemizin birlik ve beraberliğini pekiştirip, ilçenin her yerine hizmet götüreceğimize inanıyorum. Hem birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmeyi hem de yarım kalan işlerimizi tamamlamayı öncelikli görevimiz olarak görüyoruz” dedi.


Çaycuma’yı 10 yıl ileriye götürecek hizmetlerin altına imza atmak için yoğun çaba sarf edeceklerini vurgulayan Gülşen, ilçeyi bir modern ve yaşanabilir Avrupa kenti yapma yolunda yarım kalan çalışmaları tamamlayacaklarını ifade etti. Çok önemli 5 yılın kendilerini beklediklerini anlatan Gülşen, şöyle devam etti:
“Bu dönem bambaşka bir dönem olacak. Hedefimizi büyüttük. Geleceğimizin büyük Çaycuma’sını oluşturacağız. Seçimlerde ne söylediysek, ne vaat ettiysek bunları gerçekleştireceğiz. İlçemizi son derece modern, yaşanabilir, alt yapı sorunu kalmayan bir Avrupa kenti görünümüne kavuşturmak adına yarım kalan çalışmalarımızı tamamlayacağız.”
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 12:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?