3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen’den Gökçek’e teşekkür

GÜLŞEN’DEN MELİH GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR

Çaycuma Belediyesi itfaiye personeline 5 gün verilen uygulamalı eğitim sonrası yapılan tatbikat başarıyla gerçekleştirildi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in girişimleri sonucunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Grup Amirliği’nden gelen iki uzman personel tarafından, Çaycuma Belediyesi itfaiye çalışanlarına çeşitli konuları içeren geniş kapsamlı ve uygulamalı eğitim verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Grup Amiri Nevzat Kaleli ve İtfaiye Başşöförü Atilla Sütçü tarafından verilen ve 5 gün devam eden uygulamalı eğitimin sonunda bir de tatbikat düzenlendi.

Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerinin de izlediği Tatbikatta, çatı yangınlarına müdahale,kazalı araçtan insan kurtarma ve araç yangınlarına müdahale gibi konular uygulamalı olarak başarı ile gerçekleştirildi.

Eğitimin önemine değinen Belediye başkanı Mithat GÜLŞEN, tatbikat bitiminde tüm personeli kutladı. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen tarafından, eğitim veren Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amiri Nevzat Kaleli ile Başşoför Atilla Sütçü’ye teşekkür plaketi ve ünlü Çaycuma yoğurdu verildi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, katkı ve desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür ederek, eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

GÜLŞEN’DEN MELİH GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR
GÜLŞEN’DEN MELİH GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 09:58:05
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 13:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?