3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gülşen'den YÖK başkanına ziyaret

Zonguladak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan’ı ziyaret etti.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ı makamında ziyaret etti. Çaycuma Meslek Yüksek Okulu’nun daha da geliştirilmesi için girişimlerde bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Meslek Yüksek Okulumuzun organik tarım, bahçe ziraatı, fidan yetiştiriciliği, tekstil-konfeksiyon, kağıt üretim, teknolojisi, bilgisayar programcılığı ve gıda teknoloji bölümlerine, öğretim elemanı bulunması halinde YÖK olarak her türlü prosedürlerde yardımcı olunacağı sözünü aldık. Ayrıca Meslek Yüksek Okulumuzda açık olan gıda teknolojisi bölümünün 2. öğretime açılmasına destek verileceğini öğrendik” dedi.


Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in ziyaretinden son derece memnun kaldığını ifade eden YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, ”Çaycumalıların talebi halinde ve ek ilave binaların yapılması durumunda 4 yıllık Meslek Yüksek Okulları’nın açılması mümkün. Çaycumalıların maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek Meslek Yüksek Okulları’na sahip çıkacaklarına olan inancım ile Çaycuma’nın önümüzdeki yıllarda üniversite kenti olacağının ışığını şimdiden görüyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 11:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?