3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gümeli yaylalarına hayran kaldı

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı ve Gümeli Arıcılar Derneğinin Bal Tanıtım toplantısına katılmak için geldiği Gümeli’de Yaylalara hayran kaldı.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Muhabbet Tezel, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam Gümeli’nin Bacaklı ve Bölüklü Yaylalarını gezen CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, “Bu yaylalar tam bir doğa harikası, temiz ve mis gibi kokan yeşillik beni çok etkiledi. Burası mutlaka turizme kazandırılmalı” dedi.

Yayladaki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve onların dertlerini dinleyen Köktürk, buradaki bir kuzuyu kucağına alarak sevdi.
Türkiye'nin 105. tabiat anıtı olarak tescillenen Gümeli beldesindeki Gümeli ormanında bulunan, 1600 ve 1000 yaşındaki iki porsuk ağacını ziyaret eden Köktürk, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geziye ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Güvenlik Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Meclis Başkanı Şenol Usaç, Oda Sekteri Taner Arslan, Gümeli Belediye Meclis Üyeleri ve Basın Mensupları katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 13:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?