3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Gümrükçüoğlu spor basını ile buluştu

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’u hiçbir zaman siyasi olarak kullanmadığını ve kullanmayacağını belirterek spor basını önünde şeref sözü verdi.


Spor basını üyeleri ile bugün Zorlu Grand Otel’de düzenlenen kahvaltıda buluşan Gümrükçüoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Trabzonspor’a ziyaretinin siyasi olarak değerlendirildiği ile ilgili bir soruya Gümrükçüoğlu “İnsanları eleştirmek istemiyorum. Dikkat ederseniz siyasi çalışmalarım sırasında bazı rakamlar dışında mevcut belediye başkanımızı kırıcı bir biçimde eleştirmedim, alt etmek gibi yollara başvurmadım. Belli bir siyasi ahlakla bunu yürütmeye çalıştım.

Sayın valimiz bu şehrin insanı olmamasına rağmen 5 bin kombine satabiliyor. Benim Trabzonspor’a ziyaretim konuşuluyor, siyasi olarak yorumlanıyor. Mevcut belediye başkanımız Trabzonspor kaşkolu ile geziyor ama kaç tane kombine bilet satmış hiç sordunuz mu ona. Trabzonspor kaşkolu ile resimleri bilboardlara asılıyor.

Bu bilboardlarda taraftarın SMS atması isteniyor. SMS’in geliri ne kadar Ttrabzonspor’a, sorun bakalım eğer 5 milyarı geçiyorsa üstünü ben tamamlayacağım. Bunları söylemek istemiyorum” dedi.
Trabzonspor’a devri gündemde olan fuar alanı ile ilgili olarak son belediye meclisinde yapılmak istenen manevraya dikkat çeken Gümrükçüoğlu “Yapılmak istenen manevra hiç hoş, etik ve doğru değil. Burada kimin neyi kullanmak istediğini yorumlayabilirsiniz.

Trabzonspor’u hiçbir zaman siyasi olarak kullanmayacağıma dair sizlerin önünde şeref sözü veriyorum. Ne zaman olursa olsun ister belediye başkanı ister olmayayım ama nerde yardımım olacaksa yaşam biçimim olarak yaşam biçimim ve metodum gibi sessiz ve sedasız yardımcı olmaya çalışacağım” diye konuştu.


Gümrükçüoğlu, kahvaltı sonrasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ni ziyaret etti. Buradaki ziyaretlerinin ardından Gümrükçüoğlu, KTÜ Öğrenci Kolektifi üyelerini ziyaret ederek 10 gündür KTÜ Rektörlüğü önündeki sürdürdükleri oturma eylemi ve sorunları hakkında görüştü. Gümrüçüoğlu, öğrencilerin haklı tepkilerine destek vererek onlarla bir süre sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 18:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?